Stor och liten, helg

 

 

 

 

 

 

 

 


Verkstaden på Keramiskt center har blivit större och uppfräschad, och vårens kurser sätter snart igång! I mitten av mars startar vi upp igen.

Stor och liten är kursen för dig som vill göra något kul och skapande tillsammans med ditt barn eller barnbarn. Lär er att dreja, kavla, tumma, ringla och bygg med hjälp av vår keramiklärare!

Kursen är anpassad för en vuxen och ett barn (från sex år) som arbetar tillsammans. I mån av plats finns möjlighet att ta med ännu ett barn. Inga förkunskaper behövs. Det finns tillgång till flera drejskivor. Kaffe, te eller saft och kaka ingår.

Nivå: Grund- och fortsättningskurs, inga förkunskaper behövs

Kursupplägg: Söndagar kl 11–13, vecka 12 till vecka 24. Uppehåll vecka 16.

Kursstart: Söndag 24 mars 2019 kl 11–13

Antal kurstillfällen: 12 gånger (24 kurstimmar)

Antal deltagare: Max 6 familjer (6 vuxna och 6 barn)

Kursledare: Efter Claes Thells sorgliga bortgång under påsken tar Maria Johansson och Titti G Persson över kursen.

Kursavgift: 3 200 kr (om ytterligare ett barn medföljer tillkommer 1 000 kr i kursavgift). Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår.

Er anmälan är bindande 10 dagar före kursstart. Keramiskt center har rätt att ställa in en kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare.

Anmäl er genom att maila till oss på verkstad@keramisktcenter.se. Vi behöver veta ditt och barnets/barnens namn, din adress och ditt telefonnummer samt vilken kurs er anmälan avser.

Vid frågor välkommen att ringa till Keramiskt center på 042-33 01 80, torsdag, fredag och söndag mellan 11 och 16.

Välkomna med er anmälan!