Sommarkurs 2013 – skulptera med Margit Brundin

Vill du gå kursen i juli? Mejla till oss för anmälan, info@keramisktcenter.se, eller använd formuläret nedan!

Kursen för dig som älskar att bygga och skapa i lera – släpp fram skulptören i dig!

Rambo
Margit Brundins Rambo (i lergods) vaktar hos oss på Keramiskt center!

Nu erbjuder vi en sommarkurs med fokus på att skulptera under ledning av Margit Brundin, utbildad vid HDK i Göteborg och keramiker i Malmö med flera års erfarenhet inom skulptering. (Margit har skapat boxerhunden Rambo som vaktar hos oss på Keramiskt center!)

Upptäck glädjen i att skapa för hand tillsammans i vår populära verkstad! Kursen börjar med att Margit håller en introduktion om grunderna i skulptering och berättar om hur hon arbetar i sin verkstad. Kursen vänder sig till både nybörjare och mer skulpturvana, ung som gammal, men en minimiålder på 11 år, och innefattar fyra arbetspass där de första tre är skulpturarbete och det sista är glasering.

Kursen består av tre dagars arbete i verkstaden, därefter en veckas uppehåll då Margit eller Frida ser över torkning och bränner skulpturerna. Sedan träffas vi åter i verkstaden för att glasera verken.

 

KURSINFORMATION

Kurstillfällen: Måndag 29 juli, tisdag 30 juli och onsdag 31 juli 2013. Glasering torsdag 8 augusti. Kursen inleds med en introduktion av Margit Brundin måndag 29 juli kl 10.

Tid:  Mellan kl 10 och 16, lunchpaus 12–13.

Plats: Keramikverkstaden på Keramiskt center

Antal platser:  Åtta deltagare (från 11 år)

Pris: 2800 kr/deltagare, material tillkommer med 50 kr/kg lera. Bränning och glasyr ingår.  Somrig fika ingår, lunch finns att köpa i anslutning till Keramiskt center.

Sista anmälningsdag för kursen är 14 juli!

Välkommen!

Anmäl (så långt platserna räcker) dig via formuläret nedan! Om du har frågor är du välkommen att ringa Frida Nilsson, 042-33 01 80.

 

 

[contact-form-7 id=”1229″ title=”Intresseanmälan”]

 

Lämna en kommentar