Smaka på julen med Joakim Bengtsson och David Mill

Lördag 12 december kl 11.00 samt 12.30

Utställningen SALT gästas av antik- och mathistorikern Joakim Bengtsson, känd från Antikrundan, och matinspiratören David Mill från Saluhallen i Höganäs. Vid tre stationer har vi tillverkning, demonstration och provsmakning av hemkärnat smör, handmalen julsenap och tillverkning av kimchi (fermenterad kål) i saltglaserad jäskruka. Joakim Bengtsson och David Mill visar och berättar.

Fri entré men begränsat antal platser. Två sittningar: kl 11 och kl 12.30.


Våra öppettider i december:
Till 13 december: Torsdag–fredag 11–17, lördag och söndag 11–16.
Från 14 december till 3 januari: Måndag–fredag 11–17, lördag och söndag 11–16.
Stängt julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.