Skapa med lera, kväll

I början av september startar kurserna igen efter sommaruppehållet.
Skapa med lera – Skulptera fritt, bygg eller dreja är en kurs som vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som är mer erfaren. Vi arbetar med individuella projekt och lär oss om drejning, skulptur, glasyr och bränningar. Kanske vill du prova en ny teknik eller lera för att bredda dina kunskaper. Bara fantasin sätter gränserna för vad du kan göra.
Titti G Persson som leder kursen är konstnär och keramiker och har en gedigen kunskap i det keramiska materialet och hantverket. Titti har utbildat sig på bland annat Rönnowska skolan och Östra Grevie, och har lång erfarenhet av pedagogiskt arbete inom keramik, formgivning och design.

Nivå: Grund- och fortsättningskurs, inga förkunskaper behövs, då vi arbetar individuellt på den nivå du befinner dig.

Kursupplägg: Torsdagar kl 17.30–20, vecka 36 till 43

Kursstart: Torsdag 5 september 2019

Antal kurstillfällen: 8 gånger (20 kurstimmar)

Antal deltagare: Max 8 personer, en drejskiva per deltagare

Kursledare: Titti G Persson

Kursavgift: 3 200 kr. Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår. Kaffe/te och kaka ingår.

Din anmälan är bindande 10 dagar före kursstart. Keramiskt center har rätt att ställa in en kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare (minst 6 personer). Blir du sjuk under kursens gång eller missar tillfällen av andra anledningar finns möjlighet att ta igen på Öppen verkstad under pågående termin.

Anmäl dig genom att maila till oss på verkstad@keramisktcenter.se. Vi behöver veta ditt namn, din adress och ditt telefonnummer samt vilken kurs du är intresserad av att gå. Vid frågor välkommen att ringa till Keramiskt center på 042-33 01 80, torsdag till söndag mellan 11 och 16.

Välkommen med din anmälan!