Öppen verkstad


ÖPPEN VERKSTAD VÅREN 2021
Till följd av Coronavirusets utbredning och skärpta allmänna råd, ber vi samtliga besökare till Öppen verkstad att uppmärksamma följande som gäller tills vidare.

Observera att maximalt 8 deltagare får vistas i verkstaden samtidigt. Ingen föranmälan, “först till kvarn” gäller. Vi ber att ni solidariskt respekterar att ett pass är max tre timmar.

Öppen verkstad tider (med reservation för ändringar till följd av Covid-19)
Fredag 10–13 och 13–16
Lördag 12–15
Söndag 12–15

Varmt välkommen!

Verkstaden är öppen för dig som har gått terminskurs i Keramiskt centers verkstad efter ombyggnationen, det vill säga från våren 2019, och är självgående.
Du arbetar självständigt i lugn och ro med ditt projekt. Du hittar i verkstaden och är väl bekant med villkor och regler.

Du kan dreja, skulptera och kavla. Bränningen av dina alster sköter kursledarna, men du tar själv hand om glaseringen. Vi är rädda om våra keramikugnar, och använder därför endast leror och glasyrer från vår verkstad. Packning av ugnar och bränningar sköter kursledarna.

Pris: 300 kr/gång, betalas på plats. Eller lös ett krysskort med 5 tillfällen för 1 300 kr, betalas på plats vid första tillfället. Ett kryss gäller för 3 timmar på Öppen verkstad.
Lera betalas per kilo, 50 kr. Glasyr och bränning ingår.

Ingen förbokning krävs.

Välkommen!