Konferens

Konferensrummet på Keramiskt center är inrett med möbler från Lammhults och textilier i behagliga färger. Här finns plats för upp till 30 personer att konferera, äta, hålla föredrag eller visa film.

keramsikt_center_konferens_1

I vårt konferensrum finns möjlighet att koppla upp en dator till internet via trådlöst nätverk, här finns en projektor för anslutning till medhavd dator med mjukvara som till exempel PowerPoint eller film som finns lagrad i datorn. Om filmen finns på DVD skiva har vi spelare för det. Vi har whiteboards, blädderblock, ljudanläggning, block och pennor. Inför bokade konferenser och möten är det möjligt att beställa mat, dryck och fika.

Konferens heldag
I priset ingår förmiddagskaffe med smörgås/fralla, lunch med lättöl/vatten och kaffe, eftermiddagskaffe med kaka. Frukt och vatten finns tillgängligt under dagen. Kontakta oss för prisuppgift.

Konferens halvdag
I priset ingår förmiddags- eller eftermiddagskaffe med smörgås alternativt kaka, och lunch med lättöl/vatten och kaffe. Frukt och vatten finns tillgängligt under dagen. Kontakta oss för prisuppgift.

Verkstadsaktivitet
I verkstaden har vi prova-på-verksamhet och kurser på olika nivåer. Här finns möjlighet att dreja och skulptera. Vi bränner och glaserar. Verkstaden kan bokas för gruppaktiviteter och event, perfekt för teambuilding och andra kreativa övningar!

Vi skräddarsyr gärna bokningar efter era behov och önskemål. Eventuell specialkost eller allergier meddelas tacksamt i förväg. För bokningar av kvällar och helger tillkommer extra kostnad. Bilderna nedan visar exempel på hur konferensrummet kan möbleras.

Välkommen att boka konferens hos oss!

Ring oss på 042-33 01 80 eller skicka ett mail till info@keramisktcenter.se.