Konferens

Boka vårt konferansrum! Konferensrummet på Keramiskt center har plats för 30 personer att sammanträda, äta, hålla föredrag eller visa film.

keramsikt_center_konferens_1

Konferensrummet har projektor för anslutning till medhavd dator, whiteboardtavlor, blädderblock, ljudanläggning, block och pennor. Inför bokade konferenser och möten är det möjligt att beställa mat, dryck och fika.

Konferens – heldag
Förmiddagskaffe med smörgås/fralla, lunch med lättöl/vatten och kaffe, eftermiddagskaffe med kaka. Frukt och vatten. Kontakta oss för prisuppgift.

Konferens  – halvdag
Förmiddags- eller eftermiddagskaffe med smörgås alternativt kaka, och lunch med lättöl/vatten och kaffe. Frukt och vatten. Kontakta oss för prisuppgift.

Verkstadsaktivitet
I verkstaden finns möjlighet att dreja och skulptera. Vi bränner och glaserar. Verkstaden kan bokas för gruppaktiviteter och event, perfekt för teambuilding och andra kreativa övningar!

Vi skräddarsyr gärna bokningar efter era behov och önskemål. För bokningar av kvällar och helger tillkommer extra kostnad. Bilderna nedan visar exempel på hur konferensrummet kan möbleras.

Välkommen att boka konferens hos oss!

Ring oss på 042-33 01 80 eller skicka ett mail till info@keramisktcenter.se.