Keramik för stor & liten, söndagar (höst)

 

 

 

 

 

 

 

 


Välkommen på öppen kurs!

Efter en härlig sommar går vi en kreativ höst till mötes och i verkstaden är det dags för kurs igen! Varför inte göra något kul och skapande tillsammans med ditt barn eller barnbarn? Prova på att dreja med hjälp av vår kunniga keramiklärare Claes. Kavla ett fat, dreja en skål! Tumma, ringla, bygg och glasera.

Kursen är anpassad för en vuxen och ett barn (från sex år) som arbetar tillsammans. Inga förkunskaper behövs. Det finns tillgång till fyra drejskivor som vi skiftas om att använda. Kaffe, te eller saft och kaka ingår.

Nivå: Grund- och fortsättningskurs, inga förkunskaper behövs

Kursupplägg: Söndagar vecka 37 till 47 2017, förmiddagsgrupp 11–13 och  eftermiddagsgrupp 13.30–15.30. Glöm inte att meddela oss vilket pass ni vill gå när ni anmäler er.

Kursstart: Söndag 17 september. Uppehåll för höstlov vecka 44 och 45, samt vid intensivdrejningar – datum för dessa publiceras under sensommaren/hösten!

Antal deltagare: Max 5 familjer (fem vuxna och fem barn) per grupp.

Kursledare: Keramiker Claes Thell

Kursavgift: 200 kr per tillfälle (för en vuxen och ett barn), med krysskort som ni köper hos oss (5 gånger för 1 000 kr). Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår. Kom så många gånger ni vill under höstterminen!

Vid frågor välkommen att ringa verkstadsansvarig Claes Thell på telefon 042-33 01 80, eller maila på verkstad@keramisktcenter.se.

Välkommen på öppen kurs där ingen föranmälan behövs!