Keramik för stor & liten, söndagar (höst 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen på öppen kurs!

Efter en härlig sommar går vi en kreativ höst till mötes och i verkstaden är det dags för kurs igen! Varför inte göra något kul och skapande tillsammans med ditt barn eller barnbarn? Prova på att dreja med hjälp av vår kunniga keramiklärare Claes. Kavla ett fat, dreja en skål! Tumma, ringla, bygg och glasera.

Kursen är anpassad för en vuxen och ett barn (från sex år) som arbetar tillsammans. Inga förkunskaper behövs. Det finns tillgång till fyra drejskivor som vi skiftas om att använda. Kaffe, te eller saft och kaka ingår.

Nivå: Grund- och fortsättningskurs, inga förkunskaper behövs

Kursupplägg: Söndagar vecka 36 till vecka 43 2018, förmiddagsgrupp 11–13 och eftermiddags-grupp 13.30–15.30. Glöm inte att meddela oss vilket pass ni vill gå när ni anmäler er.

Kursstart: Söndag 9 september. Uppehåll för intensivdrejningar – se datum för dessa under fliken Kurser. OBS! Ändringar kan bli aktuella!

Antal deltagare: Max 6 familjer (sex vuxna och sex barn) per grupp.

Kursledare: Keramiker Claes Thell

Kursavgift: Krysskort (för en vuxen och ett barn) som ni köper hos oss, 6 gånger för 1 500 kr. Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår.

Vid frågor välkommen att ringa till Claes Thell, verkstadsansvarig på 042-33 01 80, torsdag, fredag och söndag mellan 10 och 16, eller maila på verkstad@keramisktcenter.se.

Välkommen på öppen kurs där ingen föranmälan behövs!