I Utställningshallen från 7 oktober: Positioner och mellanrum, en utställning av Karin Östberg

I Utställningshallen 7 oktober 2017–7 januari 2018

Karin Östberg: Positioner och mellanrum

”Jag funderar sällan över innehåll eller mening när jag arbetar. Jag försjunker i görandets process och i upptäckterna av möjligheter som uppstår när jag arbetar. Jag ser glimtar av färgvariationer, fragment av förändringar och låter mig svepas iväg.”

Keramikkonstnären Karin Östberg har ateljé på Konstepidemin i Göteborg sedan 25 år.  Genom åren har hon drejat tusentals Pluppar och Bollar som bränts med glasyrer som hon själv har tagit fram. Ting är hennes senaste arbeten. De föreställer inget, har ingen speciell innebörd. De är sig själva.

Karin Östbergs utställning ”Positioner och mellanrum” har gemensam vernissage med HDK:s utställning ”Love Actually” under Keramikdagarna.

Läs mer om Karin Östberg
Karin Östberg CV

Vernissage lördag 7 oktober kl 12. Välkommen!

Öppet torsdag–fredag 11–17, lördag och söndag 11–16. Under Keramikdagarna, lördag och söndag 7–8 oktober, öppet 11–17.