Glasyrer, introduktion

I början av september startar kurserna igen efter sommaruppehållet.
Glasyrer, introduktion är en kurs för dig som vill lära dig grunderna för glasyr och att blanda dem själv. Teori och grundläggande kemi varvas med praktik i form av framställning av glasyrprover.

Titti G Persson som leder kursen är konstnär och keramiker och har en gedigen kunskap i det keramiska materialet och hantverket. Titti har utbildat sig på bland annat Rönnowska skolan och Östra Grevie, och har lång erfarenhet av pedagogiskt arbete inom keramik, formgivning och design.

Nivå: Grundkurs, inga förkunskaper behövs

Kursupplägg: Lördagar kl 13–15, se veckor nedan

Kursstart: Lördag 31 augusti 2019

Antal kurstillfällen: 5 gånger (12 kurstimmar), vecka 35 13–15, vecka 37 13–16, vecka 38 och 40 13–15:30, vecka 42 13–15

Antal deltagare: Max 6 personer

Kursledare: Titti G Persson

Kursavgift: 2 400 kr. Glasering och bränning av ett visst antal prover ingår. Keramiskt center sköter bränningen. Kaffe/te och kaka ingår.

Din anmälan är bindande 10 dagar före kursstart. Keramiskt center har rätt att ställa in en kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare (minst 4 personer). Blir du sjuk under kursens gång eller missar tillfällen av andra anledningar finns möjlighet att ta igen på Öppen verkstad under pågående termin.

Anmäl dig genom att maila till oss på verkstad@keramisktcenter.se. Vi behöver veta ditt namn, din adress och ditt telefonnummer samt vilken kurs du är intresserad av att gå. Vid frågor välkommen att ringa till Keramiskt center på 042-33 01 80, torsdag till söndag mellan 11 och 16.

Välkommen med din anmälan!