Fortsättningskurs, torsdag eftermiddag (höst)

Frida-drejarKursstart i september 2017

Efter en härlig sommar går vi en kreativ höst till mötes, och i september startar vi upp igen i verkstaden. Kursen vänder sig till dig som har gått kurs tidigare och är mer erfaren. Vi arbetar med individuella projekt och lär oss om drejning, skulptur, glasyr och bränningar. Kanske vill du prova en ny teknik eller lera för att bredda dina kunskaper. Bara fantasin sätter gränserna för vad du kan göra. Claes sköter bränningen.

 

Nivå: Fortsättning, viss förkunskap behövs

Kursupplägg: Torsdagar kl 14–17, vecka 37 till 47. Uppehåll för höstlov vecka 44 och 45

Kursstart: Torsdag 14 september 2017 kl 14–17

Antal kurstillfällen: 9 ggr

Antal deltagare: Max 8 personer

Kursledare: Keramiker Claes Thell

Kursavgift: 2 700 kr för 27 kurstimmar

Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår. Kaffe/te och kaka ingår.

Din anmälan är bindande 10 dagar före kursstart. Keramiskt center har rätt att ställa in en kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare (minst 6 personer). Blir du sjuk under kursens gång eller missar tillfällen av andra anledningar finns möjlighet att ta igen på Öppen verkstad. Hör med oss om tid och platstillgång. Kan du inte fullfölja en kurs på grund av sjukdom har du rätt att ta igen förlorade gånger på Öppen verkstad, inom ett år från kursstart. Då ska läkarintyg kunna uppvisas.

Anmäl dig genom att maila till oss på verkstad@keramisktcenter.se. Vi behöver veta dina person- och kontaktuppgifter samt vilken kurs du är intresserad av att gå. Glöm inte att lämna ditt telefonnummer!

Vid frågor välkommen att ringa till Claes Thell, verkstadsansvarig på 042-33 01 80.

Välkommen med din anmälan!