Forma och dreja, kväll

I början av september startar kurserna igen efter sommaruppehållet.
Forma och dreja, kväll, är en kurs som vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som är mer erfaren. Du får lära dig olika tekniker som att dreja, modellera, kavla och ringla, samt om ytor/strukturer och glasering. Keramiskt center sköter bränningen.

Maria Johansson som leder kursen har arbetat med lera större delen av sitt liv. Maria har gått keramikutbildningen vid Capellagården på Öland samt andra keramiska utbildningar, bland annat vid Sundsgården i Helsingborg.

Nivå: Grund- och fortsättningskurs, inga förkunskaper behövs, då vi arbetar individuellt på den nivå du befinner dig.

Kursupplägg: Onsdagar kl 17.30–20, vecka 36 till 43

Kursstart: Onsdag 4 september 2019

Antal kurstillfällen: 8 gånger (20 kurstimmar)

Antal deltagare: Max 8 personer, en drejskiva per deltagare

Kursledare: Maria Johansson

Kursavgift: 3 200 kr. Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår. Kaffe/te och kaka ingår.

Din anmälan är bindande 10 dagar före kursstart. Keramiskt center har rätt att ställa in en kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare (minst 6 personer). Blir du sjuk under kursens gång eller missar tillfällen av andra anledningar finns möjlighet att ta igen på Öppen verkstad under pågående termin.

Anmäl dig genom att maila till oss på verkstad@keramisktcenter.se. Vi behöver veta ditt namn, din adress och ditt telefonnummer samt vilken kurs du är intresserad av att gå. Vid frågor välkommen att ringa till Keramiskt center på 042-33 01 80, torsdag till söndag mellan 11 och 16.

Välkommen med din anmälan!