Dreja och skapa i lera, tisdag kväll (grundkurs vt)

Dreja och skapa i lera, tisdag kväll (grundkurs)

susanne-1_web
Susanne Bäckman i drejartagen!

 

 

Kursstart i februari 2017

En inspirerande kurs för dig som vill få grundläggande kunskaper om leran. Du får lära dig olika tekniker som att dreja, modellera, kavla och ringla, samt om ytor/strukturer och glasering. Keramiskt center sköter bränningen. Tre timmar per kurstillfälle.

Susanne Bäckman som leder kursen är bosatt i Höganäs. Susanne har bland annat gått 1-årig konsthantverkslinje vid Glimåkra folkhögskola och har hållit i diverse verkstadsaktiveter på Keramiskt center.

 

 

Nivå: Grundkurs 

Kursupplägg: Tisdagar kl 18–21, vecka 6 till 14. Uppehåll för sportlov vecka 8.

Kursstart: Tisdag 7 februari 2017, kl 18–21.

Antal kurstillfällen: 8 ggr

Antal deltagare: Max 7 personer, fyra drejskivor finns

Kursledare: Susanne Bäckman

Kursavgift: 2550 kr för 24 kurstimmar

Lera tillkommer med 50 kr/kg. Glasering och bränning ingår. Kaffe/te och kaka ingår.

Din anmälan är bindande 10 dagar före kursstart. Keramiskt center har rätt att ställa in en kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare (minst 6 personer). Blir du sjuk under kursens gång eller missar tillfällen av andra anledningar finns möjlighet att ta igen på Öppen verkstad. Hör med oss om tid och platstillgång. Kan du inte fullfölja en kurs på grund av sjukdom har du rätt att ta igen förlorade gånger på Öppen verkstad, inom ett år från kursstart. Då ska läkarintyg kunna uppvisas.

Anmäl dig genom att maila till oss på verkstad@keramisktcenter.se. Vi behöver veta dina person- och kontaktuppgifter samt vilken kurs du är intresserad av att gå.

Vid frågor välkommen att ringa till Claes Thell, verkstadsansvarig på 042-33 01 80.

Välkommen med din anmälan!