Sommarkurs – Trädgårdskonst på pinne

Vill du gå kursen som börjar i juli? Mejla till oss för anmälan, info@keramisktcenter.se, eller använd formuläret nedan!

Sommarkurs_Tradgard_2013

Välkommen till vår första sommarkurs!

I trädgårdens tecken startar vi upp med kursen Trädgårdskonst på pinne. Skulptera en vacker blomma att sätta på ett armeringsjärn, kavla ett fridfullt fågelbad eller en vattenspegel att smycka din trädgård med. Upptäck glädjen i att skapa för hand i lugn takt i vår populära verkstad under handledning av Yvonne Larsson. Yvonne står bakom Keramikverksta’n i Jonstorp och har många års erfarenhet av skulpterande för bland annat trädgården.

Vi träffas vid två tillfällen, då vi första gången tillverkar våra alster (som sedan får torka innan Yvonne skröjbränner dem). Vid andra tillfället får ni glasera och färdigställa. Yvonne glasyrbränner en sista gång och sen är det klart för avhämtning.

KURS 1 Fulltecknad
Tid: 
 Måndag 8 juli kl 9–12 för tillverkning, torsdag 18 juli kl  9–12 för glasering.

KURS 2 Ett fåtal platser kvar!
Tid: 
Måndag 8 juli kl 13–16 för tillverkning, torsdag 18 juli kl 13–16 för glasering.

 

Plats: Keramikverkstaden på Keramiskt center

Antal platser:  Åtta platser kl 09–12, åtta platser kl 13–16.

Pris: 500 kr/kurs, material tillkommer med 50 kr/kilo lera. Bränning och glasyr ingår.  Armeringsjärn till era alster kommer att finnas att köpa på plats.

Sista anmälningsdag för kursen är 17 juni.

Somrig fika ingår.

Välkommen!

Anmäl (så långt platserna räcker) dig via formuläret nedan! Om du har frågor är du välkommen att ringa Frida Nilsson, 042-33 01 80.

 

 

[contact-form-7 id=”1229″ title=”Intresseanmälan”]